2018 - 2019 Kış Trendleri

2019 Kış Trendleri ile Yeni Yıla Bomba Gibi Gireceksiniz

Kış Trendleri

 

Geçen sezonlardan epey farklı bir çizgiye sahip olan 2018-2019 sonbahar kış modası son derece iddialı parçaların yer aldığı koleksiyonlara sahip. Bu sezon zarafet ve şıklık cesur tasarımlarla yaratılıyor. Minimalist yaklaşımın bir hayli uzağında konumlanan yeni sezon modası özgür, bağımsız ve aykırı. Koleksiyonların çoğunda güçlü kadın vurgusu göze çarpıyor. 2019 kış kadın modası bu yönüyle sadece estetik açıdan tatmin etmiyor, ayrıca ilham verici.

 

Cesur temalar 2019 Kış Trendlerinin ayırt edici özelliği olarak dikkat çekiyor. Desen ve kesimlerde kendini gösteren cesaret teması renkler aracılığıyla da vurgulanıyor. Canlı renkler bu sezonun koleksiyonlarında sık sık karşımıza çıkmakta. Bu kış mor ve kırmızının canlı tonları, mevsimin kasvetini dağıtacak. Kap ve palto gibi koyu ve mat renklerin hâkimiyeti altındaki dış giyim ürünlerinde bile bu sezon parlak ve canlı renkler görmek mümkün.

 

Sezonun favori kumaşı ise kesinlikle kadife. Farklı giyim parçalarında farklı renklerle kullanılan kadife bu sezon özellikle eteklerde kendini gösterecek. Kapitone, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da revaçta. Kapitone yelekler, ceketler ve montların yanı sıra bu kış kapitoneyle çanta ve botlarda da oldukça sık karşılaşıyoruz. Kış kombinleri bu sezon kendine özgü bir şıklığa sahip olan kapitone bot ve çantalarla tamamlanacak.

 

Dökümlü Kıyafetlerle 80’lere Dönüyoruz

 

Her sezon mutlaka geçmiş dönemlerden birini yâd ediyoruz. Bu kışın trendleri de 80’li yıllara saygı duruşu niteliğinde. Bol kesimli, dökümlü parçalar bir yandan sezonun güç temasını vurguluyor, bir yandan da bizi 80’lere götürüyor. Özellikle volümlü kol detaylar üst giyim parçalarını tek başına stil sahibi yapmaya yetiyor. Geniş hacimli kollara sahip bluzlar ve kazaklar yüksek bel pantolonlarla tamamlandığında tam bir 80’ler görüntüsü meydana gelecektir.

 

Kış Trendleri 2018-2019 sezonunda güç ve cesaret temasına her ayrıntıda yer veriyor. Hayvan derisinden üretilen parçalar ve yırtıcı hayvan postu desenine sahip giysiler sezonun gözde koleksiyonlarında mutlaka yer alıyor. Maskülen çizgilerin hakim olduğu sezon trendleri arasında neredeyse elbise kadar uzun, kruvaze modelli blazer ceketler de yer alıyor. Resmiyetin gerektiği yerlerde kullanılabilecek bu ceketler jeanle tamamlandığında sahip olduğu ciddi ve resmi görüntüden uzaklaşıp günlük giyime de çok yakışacaktır.

Etiketler: 2019 Kış Trendleri ile Yeni Yıla Bomba Gibi Gireceksiniz
Aralık 12, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR