Sezonun Elbise Trendleri

Sezonun Elbise Trendleri

Elbise Keyfi Devam Ediyor

 

Elbette sadece yaz değil, sonbahar ve kış da elbise zarafetiyle taçlanabilir. Sezon trendleriyle donatılmış elbise modelleri, dönemin ruhunu yakalamanızı sağlayacaktır. Bu detaylar ayrıca stilinizi güçlendirmede ya da yeni stiller için fikir edinmede de yardım edebilir. O halde gelin, sezonun günlük elbise trendlerine yakından bakalım.

İşte, 2020 Elbise Modellerinde öne çıkan ayrıntılar!

 

Balon Kolu Hatırlıyor musunuz?

 

Güncel trendlerden bahsedince konunun hemen nostaljiye gelmesi artık alışıldık bir durum. Bazen, güçlü biçimde geçmişin izlerini taşıyan detaylarla ironik şekilde görüntünüzü güncel kılabilirsiniz. Peki, bu sezon elbiselerde hangi “eski”, “yeni”ye dönüştü?

80’li yıllar denilince kala ilk gelenlerden biri, o iri vatkalar. Vatkaların yarattığına benzer etki o dönem, balon kol tasarımıyla da elde edilebiliyordu. Balon kolu hatırlama zamanı geldi, çünkü yeni sezonda onları elbise ve çeşitli üst giyim ürünlerinde yine görüyoruz.

O geniş kol görünümünü abartılı buluyorsanız, endişelenmeyin. Balon kol günümüze, daha sadeleşmiş ve şık versiyonuyla geliyor.

 

Kat Kat Tasarım

 

Sıkı bir moda takipçisiyseniz buna kayıtsız kalmanız mümkün değil. Katlı tasarımlar ve kat kat kıyafetlerden oluşan kombinler, bu sezon her köşe başında karşımıza çıkıyor.

Kumaşın katlı kesilip dikilmesiyle meydana getirilen modeller, sezonun günlük elbise trendlerinden biri. Bu tür tasarımların son derece hareketli görüntüler oluşturduğunu söylemeye gerek yok.

Bohem tarz için bu elbiselerden yardım alabilirsiniz. Nötr tonlardaki uzun bir kat kat elbiseyi, toprak tonlarındaki yarım botlarla bir araya getirmek, bohem tarz için yeterli gelecektir.

 

Yeniden Leopar Desen

 

Leopar desen aslında hiçbir zaman kadın modasından çekilmiyor, ama bazı dönemlerde varlığını daha güçlü şekilde hissettiriyor. Elbiselerde bu sezon, tutkunun simgesi leopar deseni yine sık sık görüyoruz.

Yalnızca leopar desen değil, yılan desen de koleksiyonları süslemekte. Bunlar, çorap çizme, ince topuklu yarım bot gibi parçalarla iddialı görünümler ortaya çıkarabilir.

 

Naif ve Gelenksel: Çıtır Desen

 

Tasarımın tamamını kaplayan küçük figürlerden oluşan çıtır desenler de sezonun elbise trendleri arasında yer alıyor. Çıtır desenli elbiseler, kıpır kıpır bir feminen etki yaratmasıyla dikkat çekmekte.

 

Zarafetle Özdeş: Kalem Elbise

 

Koyu tonlarda bir ya da birkaç kalem elbiseniz yoksa, edinmenizde yarar var. Elbise trendlerinden olan kalem tasarım bu sezon hem abiye konseptinde hem de ofiste çok işinize yarayacak.

 

Koyu Renklere Ağırlık Verin

 

Sonbahar ve kışa uyulmanmış elbiselerde dönemin karakterini, renkler üzerinden net şekilde gözlemlemek mümkün. 2020 Elbise Renkleri koyu tonları bol bol barındırıyor. Siyah, lacivert ve bordo sık kullanılan renklerden.

Etiketler: Sezonun Elbise Trendleri
Kasım 16, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR