Bu Pantolonlardan Mutlaka Edinmelisiniz!

Bu Pantolonlardan Mutlaka Edinmelisiniz!

Sezonun Gözde Pantolon Modelleri

 

Yeni koleksiyonlar çoktan görücüye çıktı. Stilinizi güçlendirmek ya da yeni stiller konusunda ilham almak için sezon koleksiyonlarını takip edebilirsiniz.

Sonbahar/ kış pantolon koleksiyonlarını incelediyseniz, bazı modellerin baskın şekilde varlık gösterdiğini fark etmiş olabilirsiniz. Sezonu zamanın ruhuna uyumlu halde geçirmek için bu modellerden edinmekte yarar var. Gelin, Bayan Pantolonlarında bu sezon karşımıza çok sık çıkacak modeller neler, bakalım.

 

Havuç Pantolonlar

 

Onlar iyi ki var, çünkü şık olmalarının yanı sıra, çok kullanışlılar. Havuç pantolona sokak kombinlerinde olduğu gibi, ofis kombinlerinde de tereddüt etmeden yer verebilirsiniz. Onlar sokakta, mevsime göre salaş bir t- shirt, bol kesimli kazak, sneakers gibi parçalarla kolayca çık bir görüntü ortaya çıkarabilirler. Havuç pantolonları abiye konseptine uyarlamak da zor değil. Işıltılı bir üst giyim ürünü ve bir çift stilettoyla hazırsınız! Ofis giyimde ise blazer ceket, desensiz gömlek gibi parçalar, havuç pantolonla seve seve bir araya gelebilir.

Havuç modelde basen kısmı geniştir, bacaklar bileklere doğru daralarak ilerler. Bu kullanışlı modelin son birkaç sezondur trendler arasında kendine yer bulması şaşırtmıyor.

 

Ekose Desenli Modeller

 

Birbirine dikey ve yatay şekilde konumlanmış farklı renkteki çizgilerin oluşturduğu irili ufaklı kareler, ekose desen olarak adlandırılır. Kelt kültüründen doğan bu desenin kökenini araştırdığınızda kendinizi yüzyıllar öncesinde, İskoçya’da bulacaksınız.

Şık olmasının yanı sıra, yarattığı samimi ve sıcak atmosfer de ekoseyle birlikte akla gelenlerden. 70’li yılların sonuna damga vurduğundan, onu nostaljiyle ilişkilendirmek de mümkün.

Ekose samimiyeti bu sezon pantolonlarda sıkça karşımıza çıkıyor.

 

İspanyol Paçalı Pantolonlar

 

Artık biliyoruz, her sezon geçmişe mutlaka selam gönderiliyor. Bu sezon da 70’ler ve 80’lere özgü detaylar hafızaların derinliklerinden çıkıyor, yeniden gündeme geliyor. İspanyol paça, bu naftalin kokulu detaylardan.

İspanyol paçalı birkaç çeşit pantolona gardırobunuzda yer ayırmayı ihmal etmeyin. Bu sezon, özellikle sokakta onlar çok işinize yarayacak.

 

Şalvar Pantolonlar

 

Birkaç sezon önce aldığınız ve bir süredir hiç kullanılmadan gardıropta bekleyen şalvar pantolonları yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz, zira onlar yine sahnede.

Şalvar pantolonlar salaş ve bohem stiller elde etmenin kestirme yolu. Onları babet, loafer ya da ince topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

 

Trend Pantolonlar Maya Butik’te!

 

Hem şık hem güncel; Sezon trendlerini yansıtan Bayan Pantolon Çeşitlerine Maya Butik koleksiyonlarından ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Bu Pantolonlardan Mutlaka Edinmelisiniz!
Mart 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR