2019 Yılbaşı Kombinleri ile Fark Yaratın!

2019 Yılbaşı Kombinleri ile Fark Yaratın!

2019'a Girerken Yılbaşı Kombinleri Seçimi

 

Yeni yıl yaklaşırken yılbaşı gecesi planları da yapılmaya başladı. Davetli olduğunuz organizasyonlarda ya da evinizde verdiğiniz davette üstünüzde hangi kıyafetin bulunacağı, en az organizasyondaki diğer ayrıntılar kadar önemli. Yılbaşı Kombinleri bulunacağınız organizasyonun konseptine uygun olmalı. Evde düzenlenmiş, aile üyeleri ve akrabalarla ya da yakın dostlarla geçecek organizasyonlar için tercih edilecek kombinler ve dışarıda daha coşkulu geçecek partilerde giyilecek kıyafetler farklı nitelikler taşıyor. Konseptle uyum gösterirken aynı zamanda tarzınızı da ifade edecek doğru kombinle yılbaşı gecesine damga vurabilirsiniz. Yeni yılı şık bir mekanda karşılayacaksınız özel tasarımlı abiyeleri tercih edebilirsiniz. Balık abiyeler vücudun zarafetini ortaya çıkaran oldukça şık kıyafetler. Likralı kumaştan üretilen balık elbiseler aynı zamanda gece boyunca vücudunuza ihtiyaç duyduğu konforu sağlayacak. Balık abiye çeşitleri arasında yer alan straplez, ince askılı ya da göğüs ve sırt dekolteli modeller arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Dökümlü eteğe sahip etek pelerin abiyeler şık mekânlarda geçirilecek yılbaşı gecelerine peri masalı efekti katacak. Göz alıcı bir güzelliğe sahip bu modeller pastel renklerde küçük el çantalarıyla tamamlanabilir. Sevdiklerinizle geçireceğiniz bu özel gecede taşlı abiye tercihinde bulunduysanız fazla aksesuara ihtiyacınız yok demektir. Işıltılı zarafetleriyle göz dolduran taşlı abiyeleri sade takılarla tamamlamak uygun olacaktır.

 

Gecenin Yıldızı Siz Olun

 

Sade organizasyonlar için tercih edilecek Bayan Yılbaşı Kombinleri etek-bluz ya da bluz-pantolon gibi iki parçadan oluşabilir. Etek ya da pantolonlarda kullanılacak deri, gecenin gerektirdiği şıklığı tek başına sağlayacaktır. Gecenin konseptine uygun kombinler oluşturmak için renk detayını kullanabilirsiniz. Yılbaşının rengi kırmızı, özellikle canlı tonlarıyla yılbaşı gecelerine çok yakışıyor. Kırmızıyı elbisenizde kullanabileceğiniz gibi ayakkabınızda ve çantanızda da kullanabilirsiniz. Açık ve pastel tonların hakim olduğu bir kombin söz konusuysa kırmızı kemer detayı görüntüye yılbaşı havasını katacaktır. Kadife elbiseler şık ve zarif görünümleriyle yılbaşı davetlerine çok yakışıyor. Tül detaylarla ya da kemerle hareketlendirilmiş kadife elbiseler hem evde düzenlenen davetler hem de dışarıda gerçekleştirilecek partiler için uygun.

 

Zengin Çeşitliliğe Sahip Göz Alıcı Modeller

 

Birbirinden şık 2019 Yılbaşı Kombinleri, kendi tarzınıza göre seçim yapma özgürlüğü sunacak kadar bol çeşide sahip. Yılbaşı hazırlıkları için zaman daralıyor. Hemen şimdi kendinize en uygun kombini araştırmaya başlayın.


Etiketler: yılbaşı kombinleri
Aralık 05, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR