2019 Yılında Günlük Elbise Şıklığı

2019 Yılında Günlük Elbise Şıklığı

Günlük Elbise

 

Özel günlerin pırıltısı bizi bir süreliğine de olsa sıkıcı rutinin içinden çekip çıkarıyor, bize başka türlüsünün de var olduğunu gösteriyor. Kül Kedisi masalının başka bir versiyonu…  Doğum günü, yıl dönümü, mezuniyet, evlilik gibi herhangi bir nedenle yapılan kutlamalar ışıltılı ve renkli bir “alt evren” yaratıyor. Burada her şey özel ve büyülü. Sıradan olana yer yok. Fakat kutlama bittiği an o sihirli evren yok oluyor, göz kamaştıran ışık sönüyor. O gösterişli araba balkabağına dönüşüyor.

 

Peki, bu böyle olmak zorunda mı? O parıltıyı alıp rutin hayatın içine serpiştirmek mümkün mü? Sıradan günlere ışıltı katacak kadar şık olan Günlük Elbiseler, özel kutlamaların büyülü atmosferini günlük hayata taşıyor, siz kendinizi her an özel hissedin diye…

 

Zarafetin Kumaş Halinde Vücut Bulmuş Hali

 

Tek parça oldukları için onları kombinlemesi oldukça kolay. Şıklığı zahmetsizce elde etmenizi sağlayacak günlük elbiseler adeta zarafetin somutlaşmış hali. Arkadaşlarla samimi toplantılarda, o özel insanla buluşmada ya da ofis ortamında… Günlük hayatın pek çok anında bu elbiseler size eşlik edebilir.

 

Tarzınızı yansıtacak Günlük Elbise Modellerini tercih ederken, size yeni bir tarz kazandırabilecek modellere şans vermeyi de ihmal etmeyin. Kim bilir belki de hiç denemediğiniz tarzda bir model size, “Bunu daha önce neden keşfetmedim ki!” dedirtebilir.

 

Yeni Sezon Koleksiyonlarını İncelediniz mi?

 

İncelemediyseniz en kısa zamanda koleksiyonlara göz atmanızda fayda var. Özellikle de yeni bir yıla girmenin teşvik ettiği bir yenilik arayışındaysanız.

 

Bu yıl günlük elbise modasını şekillendiren trendler şıklığa yeni bir boyut ekleyecek özelliklere sahip. Yeni sezonun günlük elbise koleksiyonlarında farklı unsurlardan aldığı farklı ilhamlarla beslenen tasarımlar dikkati çekiyor. 2019 Günlük Elbise Modasına tül, kadife ve hayvan desenleri damga vurmuş. Elbiselerde zarafet dozunu arttıran tül detaylar, kollarda, yakalarda, etek kısımlarında sık sık karşımıza çıkıyor. Kendi görüntüsü herhangi bir aksesuarın varlığını gereksiz kılan kadife kumaş, hiç uğraşmadan harikalar yarattığı için en “cool” kumaş türlerinden.

 

Leopar deseninden hiçbir sezon vazgeçemiyoruz. O yüzde başta leopar ve yılan olmak üzere hayvanların post ve deri desenleri her sezon, trendler arasında mutlaka yer alıyor.

 

Desenlerden bahsetmişken, puantiye aşıklarından mısınız? Cevabınız evetse harika, çünkü sezon trendlerinden bir diğeri de puantiye desen. Geçmişten izler taşıyan puantiye desenler bu sezon, 70’li yılların samimi ve masum atmosferini 2019’a taşıyor. 

Etiketler: 2019 Yılında Günlük Elbise Şıklığı
Ocak 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR