Büyük Beden'de Şıklığı Yakalayın!

Büyük Beden'de Şıklığı Yakalayın!

Büyük Beden Bluz

 

Kıyafet kombinasyonlarının tarzını oluşturmada en fazla etkiye sahip parçalar üst giyim parçalarıdır. Önce üst için kullanılacak giysiye karar vermek, ardından alt giyimi, üstle uyumlu yapmak eğilimindeyiz. Bu nedenle gardırobunuzda, kombin oluştururken zorluk yaratmayacak ve içinize sinerek birçok alt giyim parçasıyla kombinleyebileceğiniz bluzlar ve gömlekler bulundurmak önemli. Büyük Beden Bluz seçimi yaparken tarzınızı yansıtacak desenler ve renklerin yanı sıra ürünün kesimine, kalıbına da dikkat etmek gerekir. Her dönemin trendleri arasında yer alan hayvan postu desenleri, bluzlara cesur bir şıklık katıyor. Yırtmaç detay eteklerde olduğu gibi bluzlara da zarif bir çizgi eklerken aynı zamanda üzerinde yer aldıkları ürünlerin giyimini rahat hale getiriyor. Kendinden fularlı bluzlar, fular şıklığını fazladan bir parça eklemeden bluzlara taşıyor. Yün viskon kumaştan üretilmiş modeller konforlu oluşlarıyla dikkat çekiyor. Kumaş viskon olduğu için bu modellerde renk ve desenler daha belirgin ve canlı bir görünüme sahiptir.

 

Büyük Beden Pantolon

 

Pantolonlarda son yıllarda etkisi hissedilen dar paça modası, uzun bir süre daha gündemimizde olacağa benziyor. Dar paça kesim, orijin itibariyle maskülen bir giyim parçası olan pantolona kadınsı bir hava kattığı için çok tercih edilen detaylardan.  Likralı kumaşlar dar pantolonları gün boyu rahatsızlık duymadan giymeye olanak sağlıyor. Elastik bir lif türü olan likra 1960’lı yıllarda hayatımıza girdi ve o zamanlardan beri tekstil sektöründe kumaşları esnek hale getirmek için sıkça kullanılıyor. Likralı Büyük Beden Pantolonların giyimi oldukça rahattır. Jean pantolonların görünümü, taş işleme detayıyla hareketlendiriliyor. Taşlı jean pantolonlar koleksiyonlardaki yerlerini aldıkları ilk zamanlarda sadece gençler tarafından tercih ediliyordu fakat bugün her yaştan kullanıcı bu ışıltılı pantolonları kombinlerinde kullanmakta kendilerini özgür hissediyor. Beyaz jean pantolonlar, mavi ve tonlarındaki jean pantolonların aksine, ofisler gibi resmi görünümün gerektiği yerlerde de kullanıma uygun.

 


 

Büyük Beden Abiye

Güpür, göz alıcı ve şık duruşu nedeniyle abiye kıyafetler için çok uygundur. Güpür abiyeler ve güpür detaylı modeller özel gecelerde düşünmeden kıyafet seçimi yapmak isteyenlerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği elbiselerden. Kadife kumaş da asil görünümüyle Büyük Beden Abiyelere çok yakışıyor. Tek başına oldukça şık olan kadife bir abiye elbiseyi tamamlamak için fazla aksesuara ihtiyaç duymazsınız.

Etiketler: Büyük Beden'de Şıklığı Yakalayın!
Kasım 29, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR