Çeşit Çeşit Pantolon Modelleri

Çeşit Çeşit Pantolon Modelleri

Çeşit Çeşit Pantolon Modelleri

 

            Keten, deri, kumaş ve blue jean gibi birçok ürün çeşitliliği ile giysi dolaplarında hiç bir zaman eksik edilmeyen pantolon modelleri günlük hayatın her alanında çok fazla tercih ediliyor. Günlük hayatta sokağa çıkarken de önemli bir davete giderken de rahatlık ile kombinleyeceğiniz kadın pantolon modelleri her yaşa hitap eden modelleri ile herkesin öncelikli seçimi. En basit pantolon modelleri bile gömlek, tshirt, kazak ve bluz gibi üst giyim parçaları ile şık ve modern görünmenizi sağlıyor. Esnek ve vücudu saran kadın pantolon modelleri zengin renk seçenekleri ile büyük ilgi topluyor. Özellikle kış mevsiminde dış giyim ürünleri kadar pantolon modelleri de çok satın alınıyor. İster kısıtlı zamanda hazırlanıp dışarı çıkacak olun ister uzun uzun hazırlanın her kombine uygun pantolon modeli giysi dolabınızda muhakkak olmalı.

 

 Ekose Pantolonlar

 

            Ekoseli kumaşlar okul formaları ve oduncu gömleklerinde çok fazla ilgi görüyor. 2018 pantolon modasında da ekose detaylara yer verilmiştir. Ekose detayına sahip olan pantolon modelleri sayesinde spor ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

 

 Koyu Renk Kot Pantolonlar

 

            Son yıllarda açık renk kot pantolonlar yerine daha çok koyu renk pantolonlar ilgi görmekte. Koyu renk pantolonlar hem kadınları daha zayıf gösterdiğinden dolayı hem de kombin oluşturmada kolaylık sağladığı için çok fazla tercih edilmektedir.

 

 Dekorlu Moda Kotlar

 

            Kot pantolonların süslenmesi oldukça revaçta. Taşlı, nakışlı, zincirli ve renkli motifler 2018 de de kot pantolonların üzerinde sıkça kullanılmakta. Sade pantolonlar giyim stilinize uymuyor ise detaylar ile hareketlendirilen pantolonları tercih edebilirsiniz. Detaylara sahip olan pantolonların birçok seçeneği bulunduğu için aranılan model kolay bir şekilde bulunabilmektedir.

 

 Yırtık Kot Pantolon Modelleri

 

            Son yılların en trend pantolon modellerinden bir tanesi de yırtık pantolon modelleri olmaktadır. Kendi içerisinde çok fazla seçeneği mevcuttur. Çoğunlukla ilkbahar ve yaz aylarında tercih edilen yırtık kot modelleri daha çok sokak stilini yansıtmaktadır. Yırtık kot modelinin çok fazla rağbet görmesinden sebep soğuk havalarda kullanılabilecek modelleri bulunmaktadır. Dizden yırtık kot pantolon modelleri bir adım önde olmakta birlikte giysi dolaplarında kesinlikle yer verilmelidir.

Etiketler: pontolon, kot pantolon, ekose pantolon
Ekim 13, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR