Deri Tayt Nasıl Kombinlenir?

Deri Tayt Nasıl Kombinlenir?

Giydikleriniz Hissettiklerinizi Etkiler

 

Üstünüzdeki kıyafetlerin davranışlarınızı ve duygularınızı etkilediğini fark ettiğiniz anlar oldu mu? Eşofman takımı içinde hissettiklerinizle, döpiyes takım içinde hissettikleriniz benzer mi?

 

Yapılan araştırmalar, giyilen kıyafetlerin davranışları ve duyguları şekillendirdiğini göstermekte. Bu sebeple uzmanlar, disiplini sağlamak ve çalışmayı verimli kılmak adına evden çalışan kişilerin, çalışma sırasında ofis içindeymiş gibi giyinmelerini tavsiye ediyor. Giyim tarzlarının da karakterleri var. Kişilerin karakterleri, davranışları ve duyguları ile giysilerin karakterleri interaktif bir ilişki içinde.

 

Elegan giyim stilleri şık olduğu kadar yorucudur da. Ciddiyet gerektiren iş hayatı ve şık davetler söz konusuyken zorunlu olan bu stiller, vücut hareketlerinden zihinsel duruma kadar her şeyi adeta katı şekilde disipline ediyor. Sofistike olmanın gerekmediği durumlarda kombini konforlu kılan parçalardan en yaygın olarak tercih edileni taytlar. Genellikle konfor çağrışımı yapsa da üretildiği malzeme, renk ve desen gibi detaylar taytların karakterine başka özellikler ekleyebiliyor. Tutkunun sembolü deri, taytların karakterini zenginleştiren ayrıntılardan. Deri Tayt içinde kendinizi sıradan hissetmenize imkân yok. Onun tutkulu ve güçlü karakteri, ruhunuzun derinliklerine işleyebilir.

 

Deri Tayt Nasıl Kombinlenir?

 

Siz nasıl isterseniz öyle! Giyim dünyasının bu “cool” üyeleriyle farklı tarzlar yaratmak mümkün. Varlığı şık bir görüntü için tek başına yeterli olan ve her parçaya uyum sağlayabilen deri taytları kombinlemek aslında oldukça kolay. Salaş giyimden vazgeçemeyenler için uzun, dökümlü üst giyim parçaları deri taytlara eşlik edebilir. Bu ayrıca, yeni sezon kadın giyim modasının trendlerine uygun kombinler meydana getirecektir, zira sezonun trendleri bol kesim odağında şekilleniyor.

 

Salaş kış kombinleri için dökümlü kazaklar, uzun sweatshirtler, en az diz altına kadar uzayan ceketler ve paltolar, bol “babaanne hırkaları” deri taytlarla birlikte kullanılabilir. Yılın sıcak dönemlerinde ise uzun gömlek ve t-shirtler tercih edilebilir. Stil sahibi bir görüntü oluşturmanın yanı sıra bu tür uzun parçalar, taytla belirginleşebilecek olası vücut kusurlarını da gizleyecektir.

 

Deri Tayt Modelleri 2019 yılında deri pantolonlar kadar “rocker”. Salaş deri tayt kombinlerinin alternatifi, asi kombinler. Siyah ya da koyu kırmızı tonlardaki dar bir bluz, kısa kesimli dar deri ceket, deri tayt ve ince topuklu botlarla oluşturulan bir kombin kışkırtıcı ve asi olacaktır. 

Etiketler: Deri Tayt Nasıl Kombinlenir?
Şubat 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR