Ofis Şıklığınızı Maya Butik ile Tamamlayın!

Ofis Şıklığınızı Maya Butik ile Tamamlayın!

Bayanlar İçin Ofis Kıyafetleri

 

Günün büyük bir kısmını iş yerlerinden geçiren çalışan Bayanlar İçin Ofis Kıyafetleri, günlük giyimde en uzun süre üzerlerinde bulundurdukları kıyafetlerdir.  Ofis kıyafetleri profesyonel hayatın gereklerini karşılayacak nitelikte olmalıdır. Bu, ofiste giyilecek giysilerin renksiz ve sıkıcı olması gerektiği anlamına gelmiyor. Güzellikten, şıklıktan ve zarafetten iş yerlerinde de vazgeçemeyen kadınlar için aralarında tercih yapılacak zengin bir model çeşitliliği mevcut.

 

Profesyonel ve Şık bir Görüntü

 

Doğru parçalarla hem profesyonel bir görüntü oluşturmak hem de şık olmak mümkün. Ceket, kıyafet kombinasyonlarına ciddi bir hava katan, bu yüzden de resmi giyimde, iş hayatında mutlaka yer alan parçalardandır. Resmi bir görüntüye sahip blazer ceketler, erkeklerin olduğu kadar kadınların da ofis giyiminde sıkça tercih ettiği giysi. Rahat kalıplı ceket görünümlü bluzlar, ceket ciddiyetini bluzlara taşıyor. Bu bluzlarla giyimi rahat olmayan ceketlerin yarattığı ciddi havayı, bluz konforuyla elde edebilirsiniz. Ceket görünümlü dantel detaylı bluzlardaki dantel, ciddiyeti yumuşatan kadınsı bir dokunuş. Likralı, bilek boy kumaş pantolonlar Kadın Ofis Şıklığı yaratmada büyük yardımcılar. Tüm gün üzerinizde bulunacak ofis kıyafetlerinin rahat olması, çalışırken veriminizi düşürmemeleri de ciddi ve şık bir görüntüye sahip olmaları kadar önemli.  Likralı olmaları sebebiyle rahat olan bu pantolonlar stresli ve uzun iş günlerinde size ihtiyaç duyduğunuz konforu sağlayacak. Dantel ve sırt detaylı bluzlar fularla tamamlanarak zarif bir ofis kombinasyonu parçasına dönüşebilir. Kemerler yalnızca ev içinde giyeceğiniz giysilere bile anında ciddi bir görüntü katan aksesuarlar. Eteklerde, pantolonlarda ve elbiselerde kullanacağınız kemerlerle kombininizi ofiste giyilebilir hale getirebilirsiniz. Ceket ve yeleklere şıklık katan kruvaze biçim, bluzlarda da görülüyor. Kruvaze bluzlar ofis ortamına kruvaze ceketler kadar çok yakışıyor. Yarasa kol gömlekler, bu yılın trendi olan yarasa kol şıklığını ofislere taşıyor. Asil ve zarif bir görüntüye sahip kalem etekler ve kalem elbiseler de kadınların iş hayatında en çok tercih ettiği giysilerden.

 

Zahmetsizce Yaratılan Zarafet

 

Gardırobunuzda severek giyeceğiniz içinize sinen giysiler bulundurmak, sabahları işe gitmeden önce o gün giyeceğiniz kıyafeti seçerken fazla vakit harcamanızı engelleyecektir. Bayanlar İçin Ofis Kıyafetleri seçerken rahat ve en şık parçalara web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Ofis Şıklığınızı Maya Butik ile Tamamlayın!
Kasım 23, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR