Size Özel Tasarlanmış Abiyeler ile Şıklığı Yakala!

Size Özel Tasarlanmış Abiyeler ile Şıklığı Yakala!

Özel Tasarım Abiyeler

 

Şık davetler söz konusu olunca boy gösteren abiyeler kuşkusuz gardıropların en göz alıcı parçaları. Vücut tipine uygun olarak seçilmiş doğru abiyeler doğru aksesuarlarla kombinlendiğinde son derece şık bir görüntü yaratabilir.

 

Katıldığınız özel organizasyonlarda giymek üzere seçeceğiniz Özel Tasarım Abiye ile geceye zarafetinizle damga vuracaksınız. Birbirinden şık detaylarla yaratılan ayrıcalıklı tasarımlar son derece göz kamaştırıcı. Bu modeller arasından hangisini seçeceğinize karar verirken birkaç önemli noktayı dikkate almakta fayda var. Abiyenin kullanılacağı organizasyonun türü model ve kumaş seçiminde önemli bir detay. Düğün, nişan, yılbaşı gecesi kutlaması gibi şaşaa dozu yüksek organizasyonlar için alabildiğine ışıltılı kumaşlar tercih edebilirsiniz. Bu ışıltılı kumaşlara taş, boncuk, pul payet gibi parlak detaylar eşlik edebilir. Özel bir akşam yemeği gibi daha sade organizasyonlarda gösteriş seviyesi düşürülmelidir.

 

Sezonun Özel Tasarım Abiye Modelleri

 

Birbirinden şık tasarımların yer aldığı Maya özel tasarım abiye koleksiyonunda seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Maya Butik koleksiyonunda yer alan kruvaze modele, viskon kumaş üzerine işlenmiş pul payetlerle ışıltı katılmış. Kruvaze detay bu modelde sadece elbisenin üst kısmında görülmüyor. Yere kadar uzanan elbisenin tamamına kruvaze hakim. Bu sayede üst kısımda göğüs dekoltesi oluşturan kruvaze, alt bölümde de etek yırtmacı oluşturuyor. Likralı olan bu model hem şık hem rahat. Özel Tasarım Abiye Modelleri 2018 trendlerine uygun detaylarla hareketlendiriliyor. Lazer kesim bu detaylardan biri. Bu sezon kıyafetlerde sık sık gördüğümüz lazer kesim abiyelerde de bolca kullanılıyor. Sezonun geniş hacim trendine uygun olan volümlü etekler abiyelere masalsı bir hava katıyor.

 

Gerdanı tülle örten, boyun ve bel kısmı taşlı model fazla aksesuar kullanımına gerek bırakmayacak kadar şık ve ışıltılı.

 

İki parçadan oluşan modelde ise üst parçanın tamamında ve eteğin bel kısmında taş işlemeler kullanılmış. Bu model hem sade organizasyonlara hem de gösterişli davetlere uyum sağlayabilir.

 

Abiyelerde her dönemin vazgeçilmezi kuşkusuz balık model. Bu özel kesimle elbiseler çok daha zarif bir görünüme kavuşuyor. Düşük omuz da abiyelerde çok tercih edilen detaylardan. Düşük omuzlu abiyeler sarkan uzun küpeler ve gerdanlıklarla tamamlanabilir. 

Etiketler: Size Özel Tasarlanmış Abiyeler ile Şıklığı Yakala!
Aralık 20, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR