Sokağın Ritmini Hisset

Sokağın Ritmini Hisset

Sokak Modası Nedir?

 

O, ele avuca sığmıyor, tanımlarla kolayca ifade edilemiyor. Bununla birlikte, sokak modasının ne olduğuyla ilgili fikir vermek için, “özgür, cool, çok sesli” gibi ifadeler kullanılabilir.

Avangart ve klasik tasarımlara yön veren kuralcı moda anlayışlarına karşın sokak modası, otoriter değildir. O, katı kurallar dayatmaz, sadece ilham verir. Kalıplara sokarak şekillendirmek yerine, kullanıcılar tarafından şekillendirilir. Yani sokaklarda söz sahibi, tasarımcılar değil, kullanıcılardır. Burası, her bir kullanıcının kendi karakterine göre şekil alan bir mecra. Böylesi geniş bir özgürlük sunuyor olması, tasarımcıların da ilgisini çekiyor, onlara ilham kaynağı oluyor. Günümüzde pek çok tasarımcı, koleksiyonlarını hazırlarken sokaktan esinlenmekte.

Özgürlüğün odakta olması, estetik algılarının dönüşüme uğraması sonucunu da doğurdu. Sokaktan beslenen yeni nesil moda anlayışları, ön yargılardan arınmış, yenilikçi yapılarıyla dikkat çekmekte.

Peki, etki gücü yüksek bir sokak kombini nasıl hazırlanır?

Bunun için bir formül ya da kural söz konusu değil, fakat size rehberlik edecek bir kurala ihtiyaç duyuyorsanız bu sadece, “kendiniz olun” kuralıdır.

Spor karaktere sahip Baskılı Bluz Modelleri, modern ve rahat yapılı elbiseler, özellikle yaza ait sokak stillerinin favori parçalarından. Genellikle şıklığı, konforla birlikte sunan parçalar tercih edilse de, konfor bir zorunluluk değil. Tarzınızı yansıttığını düşündüğünüz her tasarımı kombine dâhil edebilirsiniz. Unutmayın, sokağa kendi renginizi eklemekte özgürsünüz.

 

Baskılı Tasarımlar Sokağın Gözdeleri

 

Sokak modası için bir “iletişim aracı” denilebilir. Ofis giyim ya da abiye gibi belirli kurallara dâhil olmayan yapısı sayesinde, kombin hazırlarken istediğiniz ayrıntıdan yararlanabilirsiniz. Kıyafetten aksesuara her parça, tamamen özgür iradenizle seçilmiştir. O nedenle, ortaya çıkan görünüm, tamamen sizi yansıtır. Kim olduğunuz ve beğenileriniz az ya da çok, bu şekilde özgürce hazırlanmış bir kombinle ifade edilebilir.

Modern çağın herkesi aynılaştırma eğilimine karşı, kendi kimliğinin ayırt edici özelliklerine vurgu yapmak isteyen bireyler, sokak stillerini, kendilerini dış çevreye anlatan bir iletişim aracı olarak kullanıyor. Seçtiğiniz parçalar dolaylı olarak hakkınızda çevreye mesaj aktarır. Bunu dolaysız şekilde yapmak da mümkün. Baskılı tasarımlar, üzerlerindeki yazı ve/ veya resimlerle doğrudan mesaj aktarma özelliğine sahiptir. Bu nedenle de, özellikle genç sokak stillerinde bunlar sıkça kullanılmakta.

 

İfade Gücü Yüksek Tasarımlar Burada!

 

Sokağa kendi renginizi eklemenize yardımcı olacak şık tasarımlar Maya Butik’te sizi bekliyor. Dinamik karaktere sahip, sokak kombinleri için uygun Kadın Baskılı Bluz çeşitlerine online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

Etiketler: Sokağın Ritmini Hisset
Eylül 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR