Yaz Bitmeden Deneyin; Fırfırlı Elbise Kombinleri

Yaz Bitmeden Deneyin; Fırfırlı Elbise Kombinleri

Fırfırlı Elbiseler İçin Kombin Önerileri

 

Büzgülü (kırmalı) yapısıyla fırfır, eklendiği tasarımlarda zarafet dozunu yükseltiyor. Yalnızca zarafet değil, enerji ve kadınsı etkinin de fırfır detayla arttığını söylemek mümkün.

Elbiselerde yaz koleksiyonları, fırfırla süslü. Bu yaz Fırfırlı Bayan Elbiseleri sokaklarda sık sık gördük. Gardırobunuzda bu zarif tasarıma yer vermediyseniz, geç değil. Fırfırlı elbise trendini ıskalamamak için, özgür sokak stilleri ve şık davetlerde kullanılmak üzere birkaç parça fırfırlı tasarım seçebilirsiniz.

Peki, bu sevimli ve zarif elbiseler hangi parçalarla tamamlanabilir? İşte, farklı stiller için farklı öneriler!

 

Sandalet- Elbise: Muhteşem İkili

 

Ferah yapısıyla sandalet ve bitmeyen enerjisiyle fırfır detay… İkisi de güçlü yaz çağrışımları yapıyor, yaz ruhunu kusursuzca yansıtıyor. O yüzden de birbirlerine çok yakışıyorlar.

Fırfırlı elbiseler için risksiz tamamlayıcılardan biri sandaletler. Sandalet ve fırfırlı elbise kombinleri sokak için harika seçim. Bunun yanı sıra, uygun tasarımlarla bu konsept, şık davetlere de uyarlanabilir.

 

Sneaker? Neden Olmasın?

 

Bir ortak noktaları var; ikisi de genç. Bu gençlik enerjisi onları bir araya getiriyor. Fırfırlı elbiselerinizi sneakerlarla da tamamlayabilirsiniz.

Sneaker ve fırfırlı elbise ikilisi, güncel modaya uygun, dinamik, ayın zamanda da şık sokak kombinleri ortaya çıkaracaktır.

 

Choker- Madonna Yaka

 

Fırfır detay elbisenin omuz bölgesindeyse genellikle Madonna yaka ortaya çıkıyor.

Yaka modeli deyip geçmeyin. Yaka, tasarımın karakteri üzerinde büyük etki sahibidir. Öyle ki yaka modeli, elbisenin stilini ve kombinde hangi parçalarla tamamlanabileceğini belirleyebilir.

Tasarımlara ayrıcalık katan yaka modellerinden olan Madonna yaka, en basit anlatımıyla, omuzları tamamen açıkta bırakan yaka modelidir.

Omuzların tamamen açıkta olması, kolye seçiminde geniş bir özgürlük alanı sunuyor. Bununla beraber, Madonna yakaya çok yakışanlardan biri, choker.

O, 90’ların genç kızları için bir stil ikonuydu. Son birkaç sezondur, belki de retro popülaritesinden dolayı, chokerı yine trendler arasında görüyoruz.

Choker, boyundan sarkmayan yapıya sahiptir. Basit gibi görünen bu tasarım farkı, stil konusunda büyük bir etki yaratıyor.

Sezon trendlerinden choker kolyeleri Madonna yakaya sahip fırfırlı elbiseleri tamamlamada kullanabilir, 90’lar samimiyetini günümüze getirebilirsiniz.

 

Şık Fırfırlı Elbiseler Maya Butik’te!

 

Sokak stillerinde ve özel organizasyonlarda kullanılabilecek, farklı karakterlere sahip fırfırlı elbiseler, Maya Butik koleksiyonlarında sizi bekliyor.

Şık Fırfır Detaylı Elbiselere online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

Etiketler: Yaz Bitmeden Deneyin; Fırfırlı Elbise Kombinleri
Eylül 12, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR