Yeni Sezon Tayt Modelleri

Yeni Sezon Tayt Modelleri

Hem Konforlu Hem Şık

 

Göz kamaştıran ihtişamın egemenliği altındaki şık organizasyonlar, ciddiyet dozu yüksek iş toplantıları, o özel insanla kusursuz görünmeniz gereken buluşma… Hepsini geride bıraktınız ve bir tatil gününde en yakınlarınızla ya da belki sadece kendinizle geçireceğiniz bir gündesiniz. Zihniniz kadar bedeninizin de rahat olması gerekiyor. O nedenle gardırobu açıp en rahat giysi seçeneklerini değerlendirirken taytlarınıza gözünüz takılıyor. Hiç düşünmeyin, herhangi birini alıp giyin.

 

Taytlar ihtiyaç duyduğunuz rahatlığı fazlasıyla sunarken doğru kombinle son derece şık bir gürünüm de oluşturuyor. Bol paçalıları, boncuk, şerit, renkli baskı gibi detaylarla süslenmişleri, parlak görünümlüleri, deriden üretilenleri ve daha fazlasıyla Yeni Sezon Tayt Modelleri şık kombinler yaratacak.

 

Bu sezonun tayt trendleri arasında en çok göze çarpanlar parlak kumaşlar ve canlı renkler. Bu size bir çağrışım yapıyor mu? Evet, 80’ler! 80’li yıllar kadın modasının karakterini şekillendiren renkli, parlak taytlar zamanda yolculuk yapıp günümüze geldi. Yeni sezonu renklendiren bu modeller kıpır kıpır.

 

Kendileri dar olsa da taytlarda model çeşitliliği dar değil. Kim demiş taytlar dar paça olmak zorunda diye? Bol paçalı, hatta İspanyol paça bile tayt konsepti içinde kullanılabilir. Bu sezon sık sık göreceğimiz bol paçalı ve İspanyol paça taytlar ezber bozacak.

 

Taytlar Nasıl Kombinlenir?

 

Taytlar gardırobun en rahat, aynı zamanda da en tartışmalı üyelerinden biri.  Taytlar söz konusu olunca “kim tayt giyebilir, kim giyemez, nasıl giyilir, nasıl giyilmez” gibi sorular gündeme gelebiliyor. Kimileri için kafalarda bol soru işaretleri oluşturan taytlar aslında birkaç nokta önünde bulundurulursa en basit kombinlenebilecek giyim parçaları.

 

Belki önce “kim tayt giyebilir” konusuna açıklık getirmekte fayda var. Doğru kombini yaptığı takdirde herkes tayt giyebilir. İnce vücutlarda kısa üst giyim parçalarıyla da rahatlıkla kullanılabilen taytlar, fazlalıkları olanlar tarafından tunik, trençkot, uzun ceket ya da hırka ile ya da elbise ve etek altına giyilerek kullanılabilir.

 

Bayan Tayt Modelleri spor ayakkabılarla, stilettolarla, botlarla kısacası her çeşit ayakkabıyla tamamlanabilir. Burada belirleyici faktör tayt değil, üst giyim parçasıdır. Taytı t-shirt, salaş hırka gibi giysilerle birlikte tamamlayacaksanız spor ayakkabılar kullanabilirsiniz. Şık bluzlar, gömlekler, blazer ceketler gibi parçalar taytla birlikte kombinleniyorsa, stilettolar kombinin tamamlayıcısı olabilir.

Etiketler: Yeni Sezon Tayt Modelleri
Ocak 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR