Blog Başlık

  • Nisan 03, 2019 Elbise

    Tasarımların karakteri üzerinde, diğer pek çok etkenle birlikte mevsimsel özelliklerin de etkisi var. Özellikle sokak modasında ve spor çizgilere sahip parçalarda bu etkiyi daha güçlü şekilde hissetmek mümkün.


    Baharlık Bluzlarla Bahar Şenliği
  • Mart 21, 2019 Elbise

    Farklı konseptlere uygun olarak tasarlanmış elbiseler günlük hayatın pek çok anına eşlik edebilir. Özgün koleksiyonlarda yer alan ilham verici Günlük Elbise tasarımları gündelik hayata ışıltı katacak kadar göz alıcı.

    Günlük Elbise Kombinleri 2019
  • Mart 06, 2019

    Çantalar, aksesuar dünyasının estetik dışında işlevsel yanı da olan üyeleri. Yanında taşıması gereken çok şeyi olan kadınlara, depolama alanı sunarken estetik değerleriyle kombinin tamamlayıcı unsuru olarak da boy gösteriyorlar.

    Kombinleri Tamamlayan Parça: Çantalar
  • Şubat 20, 2019

    Yeni sezon için alışverişe çıkarken gözleriniz reyonlarda salopetleri arasın, zira bu sezon stil sahibi kombinlerin baş aktörlerinden biri salopet.

    Salopet Modelleri 2019'a Damga Vuruyor
  • Şubat 15, 2019 Alt Giyim

    Üstünüzdeki kıyafetlerin davranışlarınızı ve duygularınızı etkilediğini fark ettiğiniz anlar oldu mu? Eşofman takımı içinde hissettiklerinizle, döpiyes takım içinde hissettikleriniz benzer mi?

    Deri Tayt Nasıl Kombinlenir?
  • Şubat 08, 2019 Üst Giyim

    2019 yılının kombinlere karakterini kazandıracak kadar güçlü çizgilere sahip yelek modelleri, bu yeni anlayışlarla şekilleniyor. Sıradanı, sıra dışı olanı yaratmak için ustaca kullanan tasarımcılar, kumaş seçiminden renk seçimine her ayrıntıyı titizlikle planlamış. Kadın Yelek Modelleri 2019 yılında sizi, kendinizi ifade etmeye teşvik ediyor. 

    En Yeni Kadın Yelek Modelleri, kadın yelek modelleri, kadın yelek 2019
  • Ocak 31, 2019 Üst Giyim

    Yılın hiçbir dönemi triko şıklığından vazgeçemiyoruz. Geçiş mevsimleri ve soğuk kış günleri, evet, gardırobun öncelikli üyeleri onlar. Bunun yanı sıra tiril tiril ince ya da delikli modelleriyle yaz mevsimine de çok yakışıyorlar.

    2019 Yılına Triko Bluzlarla Merhaba Deyin, triko bluz, triko bluz 2019
  • Ocak 25, 2019 Elbise

    En Şık Özel Tasarım Abiye Modelleri ile ışıldayıcı bir güzelliğe sahip olmak sizin elinizde...

    En Şık Özel Tasarım Abiye Modelleri Burada,özel tasarım abiye
  • Ocak 15, 2019 Elbise

    Bu yıl günlük elbise modasını şekillendiren trendler şıklığa yeni bir boyut ekleyecek özelliklere sahip. Yeni sezonun günlük elbise koleksiyonlarında farklı unsurlardan aldığı farklı ilhamlarla beslenen tasarımlar dikkati çekiyor.

    2019 Yılında Günlük Elbise Şıklığı
  • Ocak 11, 2019

    Göz kamaştıran ihtişamın egemenliği altındaki şık organizasyonlar, ciddiyet dozu yüksek iş toplantıları, o özel insanla kusursuz görünmeniz gereken buluşma… 

    Yeni Sezon Tayt Modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR